Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  |   +36-30-305-8454

Acces Bars

Leírhatnám a kezelés hivatalos formuláját, de inkább beszámolnék a tapasztalatokról:

Acces Bars


Acces Bars

Mit is tud, mire képes ez a kezelés?

Kineziológusként az oldások mellett sokat beszélgetünk a kliensekkel. De sokan nem tudnak beszélni a gondjaikról. Esetleg tudják a megoldást, de félnek meglépni. Vannak, akik leginkább szerencsétlennek érzik magukat: pl „sose sikerül, nem én kapom azt a jó állást, sose lesz normális kapcsolatom.  Ideges vagyok, a családom már kivan tőlem".  „Pörgök, nem alszom jól".

Esetleg olyan fizikai gondokkal jönnek, ahol az orvos mindent rendben talált.

Blokkok. Akár lelki, akár testi szinten (pénz, munka, család, kapcsolatok, kreativitás, öröm )


Az Acces Bars alatt látszatra semmi feladatuk nincs. Ennél a kezelésnél inkább pihennek.  Kliens fekszik a masszázsagyon, én a fején tartok illetve érintek pontokat egy órán át.. Szám szerint 32 pontot. A pontok érintésével oldódik a feszültség, a blokk. Szinte azonnal reagál a szervezet.

A kezelés alatt a kliensek van, hogy érdekes képeket látnak vagy álomszerű dolgokat, van, hogy fizikai tünetek jönnek zsibbadástól az elnehezülésig vagy apró elviselhető nyomás formájában jelentkezik az érzetek. Mindenki egyedien reagál a kezelésre. Persze van aki elalszik, ami nem probléma, hiszen így is hat.

Természetesen nemcsak az adott 1 órában hat maga a bars kezelés, hanem az utána következő napokban, hetekben is érezhető a hatása.

Célszerű a kezeléseket 1-2 hetente ismételni.  Az ismétlő kezelések már rövidebb időtartamúak.


Mi történik a kezelés után?

Valahogy „könnyebb lett”  ahogy mondják.  Nyugodtabb állapot, könnyebb alvás, és a dolgokhoz való stresszmentesebb hozzáállás.  „Már nem félek úgy”. Elcsitulnak a belső hangok. Megnyugszunk. Képesek vagyunk olyan dolgokra, amikre eddig nem vagy féltünk tőlük.  Feloldódnak blokkok, amik egy élethelyzetben tartanak.  A probléma nem probléma többé.

Jó a feszültségre, túlpörgésre, relaxáltabbak leszünk, feltöltődünk. Segít, hogy kipihentek legyünk vagy jobban tudjunk aludni.

„Mi van ha nem akarok beszélni a gondjaimról?„ - Nem kell. A bars kezelés alatt feljöhetnek érzelmek, de ott szinte azonnal oldódnak is a feszültségek.


Acces Bars

Acces Bars

Acces Bars


 

A kezelés díja: 70 perc 11.000 Ft

további 40 perces kezelések 8.000 Ft


Jelentkezzen most Acces Bars kezelésre!