Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  |   +36-30-305-8454

Egyéb terápiák

Mikor az éj leszáll s a csillagok feljőnek, mikor a világ szavai elhalnak, elkezd beszélni a természet, akkor a végtelen mindenség megnyílik s az ember lelke lát.

Maui drágakövek

Hogyan segítenek nekem a Maui drágakőeszenciák?

Míg a Maui eszenciák az energiával foglalkoznak – a negyedik dimenzióval -,a Maui drágakövek az ötödik dimenzióval, a SZÁNDÉKKAL.

Mire valók az egyes Maui drágakőeszenciák?

 

Ametiszt

Ametiszt

Ez az eszencia segíti a VÁLASZTÁST, hogy kimozduljunk a veszteségtől való félelemből a bizonyosság felé, megnövekedett ráhangolódáson keresztül.

Akvamarin

Akvamarin

Amikor az érzékeken túli ráhangolódás hiányzik a tudatalatti ellenségesség miatt, akkor az Akvamarin oldja a blokkot, hogy tudatosan értékelhessük azt, ami az öt érzékszerven túl felfogható.

Holdkő

Holdkő

Ez az eszencia megnyugtatja és elcsitítja azokat az érzéseket, hogy nem törődnek velünk és hogy nem vagyunk elfogadhatóak önmagunk számára – azokat az érzéseket, melyek elvágnak minket belső és külső világunktól.

Lápisz lazuli

Lápisz lazuli

Amikor az elkülönülés és az elhagyatottság érzése nyomaszt, a Lápisz visszahozza az egység érzését a testbe, lélekbe és a szellembe – megerősíti az öntudatunkat és azt, hogy pozitív kommunikációval tudjuk kifejezni magunkat.

Smaragd

Smaragd

Harmonizáló hatása által ez az eszencia arra szolgál, hogy növelje az elfogadást, az értékek érzékelését és a nyiltságot a jelenben és a jövőben.

Opál

Opál

Az Opál egyensúlyt hoz a merev közömbösségbe, hogy az áthangolódás és megvilágosodás felé megnyíljunk.

Füstkvarc

Füstkvarc

A nyugtalan testnek és szellemnek ez az eszencia a választás lehetőségét kínálja és a szellem belső hatalmát, hogy koncentrációt és meditációs összpontosítást érhessünk el.

Rózsakvarc

Rózsakvarc

Amikor sértődöttség sebzi tudatunkat, a Rózsaszín Kvarc helyreállítja és kiegyensúlyozza azt az érzést, hogy szükség van ránk.

Rubin

Rubin

A Rubin átalakítja a túlfeszített harag blokkolt energiáját, hogy hajlandóak legyünk tudatosan előkészíteni az utat minden résztvevő legteljesebb javára

Zafír

Zafír

Ez az eszencia megtisztítja a kényszeres gondolkodást és felszabadítja a tudatot a bánat, bűntudat, közöny és elkülönülés nem szívesen látott kötelékeitől, hogy a VÁLASZTÁS szabadsága újra lehetővé váljon.

Tigrisszem

Tigrisszem

Azoknál, akiknek eddigi élete mély letörtséghez vezetett, a Tigrisszem feloldja az erőfeszítést, hogy kontroll alatt tartsák a dolgokat és felébreszti az elfogadást, mint a harmónia kulcsát.

Türkiz

Türkiz

A Türkiz feloldja a keserűséget, amelynek a gyökere a veszteségtől való félelem, elfojtott harag és elfogadhatatlan elkülönülés és helyreállítja a védettség biztonságát, a felkészülésre való hajlandóságot és annak nyugalmát, hogy egységben tudjuk magunkat Magasabb Énünkkel.

 

Rólam mondták

 
 • B Heni Köszönöm NEKED, mint a kineziológusomnak, azokat a felszabadult, megnyugtató, problémamegoldó, előremutató, és nem utolsó sorban önbizalom erősítő és belső harmóniát megteremtő találkozásokat!!! Nagyon sok mindenre választ kaptam a kineziológia és a TE segítségeddel, és tovább vezetett egy spirituális úton, amiben eddig is hittem, csak a belső konfliktusaim, elakadásaim meggátoltak a tovább, és felfelé haladásban!!! Ez után megváltozott az életem, ami lényegesen pozitívan hat a magánéletemre, párkapcsolatomra, a munkámra, és a világban való Önmagam elhelyezésére! Helyre tetted az ÖNÉRTÉKELÉSEM, - és további fejlődéshez, fejlesztéshez segített - mint tudjuk ez minden egyéb alapja és kiindulási pontja!! KÖSZÖNET MINDENÉRT!!!
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14

Felajánlok Önnek egy 60 perces, rajzelemzéssel, mini kezeléssel egybekötött állapotfelmérést mindössze 9.500 Ft-ért, vagy egy eszencia választással kibővített állapotfelmérést 9.500 Ft-ért. Nem kell mást tennie, kérjen időpontot az alábbi gombra kattintva!

IDŐPONTOT KÉREK