Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  |   +36-30-305-8454
A győzelmes élethez való erő a lélek táplálásából és a test megfegyelmezéséből származik.
Foki Erika

Saját történetem és gyógyulásom

Foki Erika vagyok és Budapesten születtem 1969-ben. Érdeklődésem már pici gyerekkoromtól a biológia. A kötelező iskolák után elvégeztem a GATE kynológus képzőjét. Etológiát, anatómiát, egészségtant tanultam, hobbi szinten küllembíróként dolgoztam kutyakiállításokon.

Jelenleg kineziológusként hivatásomnak tekintem, hogy az életkori krízisekkel, problémákkal, és az ezzel járó stresszel küzdő embertársaimon segítsek a kineziológia hatékony módszereit felhasználva.


Szakmai utam

A kineziológia egy elég modern, új módszer a stressz kezelésére, mely az utóbbi 15-16 évben lett ismert hazánkban. Én sem voltam mindig kineziológus. Dolgoztam családi vállalkozásunkban, később pedig egy nyelviskolában. Mind a két helyen emberekkel foglalkoztam, problémáikat oldottam meg rekord sebességgel, munkavállalóink, kollégáink ügyeivel foglalkoztam – human menedzseltem.
Rengeteg típusú, temperamentumú, idegállapotú ügyféllel találkoztam. Már akkor foglalkoztatott a gondolat, hogy megtanuljam a pszichológia területét, és valamilyen módon emberekkel foglalkozhassak.


Magánéleti krízisem, betegségem mely a kineziológia irányába sodort

Majd elváltam 10 év házasság után…és az idegösszeomlás szélére kerültem. Ráadásul egy rettenetes allergia tört rám.. fulladtam, tüdőm, torkom összeszorult az orrom és a szemem egybefolyt, gyógyszerek nem segítettek, az orvosok műtéttel fenyegettek. Az akkori munkám alig tudtam elvégezni az állapotom miatt. Nehéz volt a velem szemben ülő ügyféllel megértetnem, hogy nem náthás vagyok, hanem allergiás. Ráadásul a túlterhelt, stresszes munkám miatt egyéb tünetek is rám törtek. Gyomorfájdalmak, remegések, majd egy epepolip és megmagyarázhatatlan nyirokszervi duzzanatok.


Hogy kerültem először kapcsolatba a kineziológiával?

Olvastam újságokban ( már 10 – 12 éve ) hogy a lelki problémák befolyásolják testi betegségeinket. Elkezdtem picit többet foglalkozni magammal, megpróbáltam egyensúlyba hozni magam, hosszú idő után elkezdtek enyhülni tüneteim, de jelentős áttörést nem hozott.

Körbejártam a lehetőségeket és rátaláltam a kineziológiára. Sok történetet hallottam már akkor is erről a területről, gondoltam, kipróbálom. Jelentkeztem egy tanfolyamra, mely életem eddigi legjobb döntésének bizonyult!

Otthagytam az addigi munkahelyem,mely anyagilag nagy kieséssel járt, de egyből éreztem a jótékony hatását annak, hogy napi szinten nem egy idegőrlő malomban ülök.


Gyógyulásom életmód váltással és a kineziológia segítségével

A kineziológiai oldások, stabil párkapcsolatom és a napi nagyobb dózisú nyugalom hatására az allergiám jelentősen enyhült és a sok oldás után letettem a múlt fájdalmait és stresszeit. Sajnos az epémet meg kellett műteni, de az összes többi tünetem megszűnt. Ma már az allergiás időszakot gyógyszerek nélkül napi 2-3 tüsszentéssel, szinte tünetmentesen átvészelem.


Bach virágterápia

Tudásom kiegészítése és bővítéseként 2 éve Bach virágterápiát tanultam, ami szorosan kapcsolódik a kineziológiához, de külön terápiaként is használható.


Life coaching

2015-ben a pozitív pszichológia alapjaira épülő , jelennel és a jövővel foglalkozó Life coaching képzésen vettem részt és szakmai vizsga után áprilistól végzett Life coachként is dolgozom. Ez a terület nem a múltbeli eseményekkel foglalkozik, így olyan klienseknek is tudok segíteni akik a jelenbeli problémáikban szeretnének hatékonyak és proaktívak lenni.


Kineziológusként saját tapasztalataimat is beépítve dolgozom klienseimmel és biztatom őket a kitartó önismereti munkára.

 

“A lelki béke a megváltozott hozzáállásból származik, nem pedig a megváltozott körülményekből” – R.Dawkins

Rólam mondták

 
 • N Tünde A véleményem teljesen pozitív a munkádról. A beszélgetések alkalmával végig éreztem, hogy nem pusztán munkát végzel, hanem elhivatott vagy a szakmád iránt, és őszintén segíteni szeretnél az aktuális problémáim megoldásában. A stílusodnak, személyiségednek köszönhetően pedig a terápiás alkalmakon elhangzottak a későbbiekben is élénken éltek és munkálkodtak bennem; van, ami a mai napig eszembe jut a kritikus pillanataimban és segít túllendülni a helyzeten. smile hangulatjel Szintén fontos, hogy tudtál olyan légkört teremteni, amiben úgy éreztem, h elmondhatom a gondokat, és amelyben felszínre törhettek olyan gondolataim, amik számomra is váratlanok voltak. Szerintem jó szakember vagy! Nem tudom, lesz-e szükségem még a jövőben a kineziológiára, de az eddigieket köszönöm!
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14

Felajánlok Önnek egy 60 perces, rajzelemzéssel, mini kezeléssel egybekötött állapotfelmérést mindössze 9.500 Ft-ért, vagy egy eszencia választással kibővített állapotfelmérést 9.500 Ft-ért. Nem kell mást tennie, kérjen időpontot az alábbi gombra kattintva!

IDŐPONTOT KÉREK