Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  |   +36-30-305-8454
A győzelmes élethez való erő a lélek táplálásából és a test megfegyelmezéséből származik.
Foki Erika

Saját történetem és gyógyulásom

Foki Erika vagyok és Budapesten születtem 1969-ben. Érdeklődésem már pici gyerekkoromtól a biológia. A kötelező iskolák után elvégeztem a GATE kynológus képzőjét. Etológiát, anatómiát, egészségtant tanultam, hobbi szinten küllembíróként dolgoztam kutyakiállításokon.

Jelenleg kineziológusként hivatásomnak tekintem, hogy az életkori krízisekkel, problémákkal, és az ezzel járó stresszel küzdő embertársaimon segítsek a kineziológia hatékony módszereit felhasználva.


Szakmai utam

A kineziológia egy elég modern, új módszer a stressz kezelésére, mely az utóbbi 15-16 évben lett ismert hazánkban. Én sem voltam mindig kineziológus. Dolgoztam családi vállalkozásunkban, később pedig egy nyelviskolában. Mind a két helyen emberekkel foglalkoztam, problémáikat oldottam meg rekord sebességgel, munkavállalóink, kollégáink ügyeivel foglalkoztam – human menedzseltem.
Rengeteg típusú, temperamentumú, idegállapotú ügyféllel találkoztam. Már akkor foglalkoztatott a gondolat, hogy megtanuljam a pszichológia területét, és valamilyen módon emberekkel foglalkozhassak.


Magánéleti krízisem, betegségem mely a kineziológia irányába sodort

Majd elváltam 10 év házasság után…és az idegösszeomlás szélére kerültem. Ráadásul egy rettenetes allergia tört rám.. fulladtam, tüdőm, torkom összeszorult az orrom és a szemem egybefolyt, gyógyszerek nem segítettek, az orvosok műtéttel fenyegettek. Az akkori munkám alig tudtam elvégezni az állapotom miatt. Nehéz volt a velem szemben ülő ügyféllel megértetnem, hogy nem náthás vagyok, hanem allergiás. Ráadásul a túlterhelt, stresszes munkám miatt egyéb tünetek is rám törtek. Gyomorfájdalmak, remegések, majd egy epepolip és megmagyarázhatatlan nyirokszervi duzzanatok.


Hogy kerültem először kapcsolatba a kineziológiával?

Olvastam újságokban ( már 10 – 12 éve ) hogy a lelki problémák befolyásolják testi betegségeinket. Elkezdtem picit többet foglalkozni magammal, megpróbáltam egyensúlyba hozni magam, hosszú idő után elkezdtek enyhülni tüneteim, de jelentős áttörést nem hozott.

Körbejártam a lehetőségeket és rátaláltam a kineziológiára. Sok történetet hallottam már akkor is erről a területről, gondoltam, kipróbálom. Jelentkeztem egy tanfolyamra, mely életem eddigi legjobb döntésének bizonyult!

Otthagytam az addigi munkahelyem,mely anyagilag nagy kieséssel járt, de egyből éreztem a jótékony hatását annak, hogy napi szinten nem egy idegőrlő malomban ülök.


Gyógyulásom életmód váltással és a kineziológia segítségével

A kineziológiai oldások, stabil párkapcsolatom és a napi nagyobb dózisú nyugalom hatására az allergiám jelentősen enyhült és a sok oldás után letettem a múlt fájdalmait és stresszeit. Sajnos az epémet meg kellett műteni, de az összes többi tünetem megszűnt. Ma már az allergiás időszakot gyógyszerek nélkül napi 2-3 tüsszentéssel, szinte tünetmentesen átvészelem.


Bach virágterápia

Tudásom kiegészítése és bővítéseként 2 éve Bach virágterápiát tanultam, ami szorosan kapcsolódik a kineziológiához, de külön terápiaként is használható.


Life coaching

2015-ben a pozitív pszichológia alapjaira épülő , jelennel és a jövővel foglalkozó Life coaching képzésen vettem részt és szakmai vizsga után áprilistól végzett Life coachként is dolgozom. Ez a terület nem a múltbeli eseményekkel foglalkozik, így olyan klienseknek is tudok segíteni akik a jelenbeli problémáikban szeretnének hatékonyak és proaktívak lenni.


Kineziológusként saját tapasztalataimat is beépítve dolgozom klienseimmel és biztatom őket a kitartó önismereti munkára.

 

“A lelki béke a megváltozott hozzáállásból származik, nem pedig a megváltozott körülményekből” – R.Dawkins

Rólam mondták

 
 • J Nikoletta Minden alkalommal jó érzéssel megkönnyebbülten távoztam. Mindig azt gondoltam tudok saját magamon segíteni, de rá kellett jönnöm, hogy nem. Segítség kell, én nálad minden segítséget megkaptam minden kezelés után más emberként, jobb emberként és egészségesebben távoztam. A legjobb döntés volt, hogy elhatároztam magam és rád találtam a neten. Ha úgy érzem még szükséges továbbra is bizalommal fordulok hozzád. Utólag is minden segítséget köszönök és kívánom, hogy boldog légy, mert megérdemled.
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14

Felajánlok Önnek egy 60 perces, rajzelemzéssel, mini kezeléssel egybekötött állapotfelmérést mindössze 8.500 Ft-ért, vagy egy eszencia választással kibővített állapotfelmérést 9.500 Ft-ért. Nem kell mást tennie, kérjen időpontot az alábbi gombra kattintva!

IDŐPONTOT KÉREK